Денешна програма на ЕП 2020

12.01.2020 14:34
81692427_460791608146506_7777495245394018304_n_resize

Денеска на програмата на ЕП во Австрија, Норвешка и во Шведска се 6 средби. За нас главна е пресметката на Македонија со Чешка.

Распоред:

Група “Б“:

14.00 часот:  Чешка – Македонија

18.15 часот:  Австрија – Украина

Група “Д“:

14.00 часот:  Португалија – БиХ

18.15 часот:  Франција – Норвешка

Група “Ф“:

14.00 часот:  Швајцарија – Полска

18.15 часот:  Шведска – Словенија

Прочитано 161 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


2 − = 0