Топ Вести

Денешни резултати од кадетското ЕП во Хрватска

09.08.2018 23:03
SLO-SWE-5_resize

Во Хрватска денеска почна кадетското ЕП, дивизија “А“. Одиграно е комплетното прво коло и постигнати се следните резилтати:

Група “А“:

18:30 ч.:  Србија – Израел  25:25 (10:13)

20:30 ч.:  Хрватска – Порту:галија  37:21 (15:11)

Група “Б“:

14:30 ч.:  Франција – Норвешка  30:29 (14:14)

16:30 ч.:  Данска – Романија  24:22 (13:12)

Група “Ц“:

18:30 ч.:  Германија – Русија  21:20 (10:8)

20:30 ч.:  Шпанија – Унгарија  19:22 (10:12)

Група “Д“:

14:30 ч.:  Словенија – Шведска  21:29 (11:17)

16:30 ч.:  Исланд – Полска  25:20 (12:9)

Прочитано 35 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


7 + 1 =