Топ Вести

ДЕНЕСКА Е УСПЕШНО ОПЕРИРАН МАРТИН ВЕЛКОВСКИ

21.11.2018 23:14
Велковски операција

Во текот на денешниот ден е извршен оперативен зафат врз капитенот на РК Металург – Мартин Велковски. Неговата повреда е санирана со хируршка интервенција во првата општа болница во Република Македонија, Ре Медика, кај специјалистот за овој вид повреди д-р Димитар Споа. Операцијата помина одлично, а процесот на рехабилитација ќе трае неколку месеци.
_ре медика

Прочитано 113 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


+ 3 = 8