Денеска заврши 1. коло од мини-лигата на Металург за регионот Скопје. Табели

23.12.2018 13:54
_DSC0026_resize

Со денешните натпревари комплетирано е првото коло од мини-лигата на Металург за регионот Скопје. Вкупно се одиграни 24 средби, додека две се одложени за следното коло.

.

Резултати:

08.40  Кожувчанка – Нова Македонија  1:24 (0:12)   Ж.2006/7

09.10  Факом – Рено  14:10 (7:7)   М.2008

09.10  Колибри – ЖРК Металург  18:6 (8:4)    Ж.2008

09.40  Металург пионери – Хотел Бетон  19:1 (12:1)   М.2008

09.40  Металург кадети – Стоби  1:12 (1:6)   М.2008

10.10 Весна Акумулатори – Факом  4:12 (2:5)   М.2008

10.10  Металург Јуниорки – ЖРК Металург  10:6 (7:3)   Ж.2008

Вчерашни резултати:

08.30  ПГО – РК Металург  13:12 (8:5)   М.2004/5

09.10  Нова Македонија – Синалко  11:8 (6:3)   Ж.2006/7

09.50  Репро 21 – Ре Медика  7:14 (2:9)   М.2006/7

10.30  Хандбал Старс – Кемпа  5:11 (2:7)   М.2006/7

11.50  Тиквеш – ПГО  10:8 (4:2)   М.2004/5

12.30  Ре Медика – Хандбал Старс  15:5 (9:1)   М.2006/7

13.10  РЖ Институт – Кемпа  8:10 (3:5)   М.2006/7

14.00  Тиквеш 1 – Хандбал Старс  11:8 (6:4)   М.2008

14.00  Хандбал Старс – Колибри  10:4 (7:2)   Ж.2008

14.30  Тиквеш 2 – Металург кадети  12:1 (6:0)   М.2008

14.30  Рено – Металург Јуниор  16:8 (10:5)   М.2008

15.00  Стоби – Металург пионери  5:5 (2:2)   М.2008

15.00  Хотел Бетон – Бетон  1:19 (0:13)   М.2008

15.30  Хандбал Старс – Металург Јуниорки  11:2 (4:2)   Ж.2008

15.30  Тиквеш 1 – Весна Акумулатори  21:3 (12:3)   М.2008

16.00  Репро 1 – Тиквеш 2  2:7 (0:4)   М.2008

16.00  Хандбал Старс – Металург Јуниор  10:4 (4:1)   М.2008

Одложени се средбите:

Макалоски – РЖ Институт   М.2006/7

Макалоски – Репро 21   М.2006/7

——————————–

Табели:

Машки 2004/5

Екипи Натпр. Поб. Нер. Пор. Д.Гол П.Гол Г.Разл. Бод
Тиквеш 1 1 0 0 10 8 +2 3
ПГО 2 1 0 1 21 22 +1 3
РК Металург 1 0 0 1 12 13 -1 0

Машки 2006/7:

Екипи Натпр. Поб. Нер. Пор. Д.Гол П.Гол Г.Разл. Бод
Ре Медика 2 2 0 0 29 12 +17 6
Кемпа 2 2 0 0 21 13 +8 6
РЖ Институт 1 0 0 1 8 10 -2 0
Хандбал Старс 2 0 0 2 10 26 -16 0
Репро 21 1 0 0 1 7 14 -7 0
Макаловски 0 0 0 0 0 0 0 0

Женски 2006/2007:

Екипи Натпр. Поб. Нер. Пор. Д.Гол П.Гол Г.Разл. Бод
Нова Македонија 2 2 0 0 35 9 +26 6
Синалко 1 0 0 1 8 11 -3 0
Кожувчанка 1 0 0 1 1 24 -23 0

Машки 2008 и помали, група 1:

Екипи Натпр. Поб. Нер. Пор. Д.Гол П.Гол Г.Разл. Бод
Тиквеш 1 2 2 0 0 32 11 +21 6
Факом 2 2 0 0 26 14 +12 6
Рено 2 1 0 1 26 22 +14 3
Хандбал Старс 2 1 0 1 15 19 -4 3
Металург Јуниор 2 0 0 2 12 26 -14 0
Весна Акумулатори 2 0 0 2 7 33 -26 0

Машки 2008 и помали, група 2:

Екипи Натпр. Поб. Нер. Пор. Д.Гол П.Гол Г.Разл. Бод
Тиквеш 2 2 2 0 0 19 3 +16 6
Металург пионери 2 1 1 0 24 6 +18 4
Стоби 2 1 1 0 17 6 +11 4
Бетон 1 1 0 0 19 1 +18 3
Репро 1 1 0 0 1 2 7 -5 0
Металург кадети 2 0 0 2 2 24 -22 0
Хотел Бетон 2 0 0 2 2 38 -36 0

Женски 2008 и помали:

Екипи Натпр. Поб. Нер. Пор. Д.Гол П.Гол Г.Разл. Бод
Хандбал Старс 2 2 0 0 21 6 +1 6
Колибри 2 1 0 1 22 16 +6 3
Металург јуниорки 2 1 0 1 12 17 -5 3
ЖРК Металург
2 0 0 2 12 28 -16 0

.

Прочитано 354 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


3 − 2 =