Екипата на Металург 2 од вчера во Пехчево

26.08.2019 10:29
DAR_0613_resize

Екипата на Металург  2 ги заврши подготовките во Скопје и од вчера ја премести својата база во Пехчево. Нашите млади ракометари овде ќе останат се до среда, а потоа ќе настапат на турнирот “Миле Нешкоски 2019“ во Прилеп.

На овој турнир, покрај Металург  2, ќе настапат  и екипите на Прилеп, РК Алушовски и на Тиквеш, а натпреварите ќе се играат во салата “Ристе Ристески – Ричко“.

.

Распоред на турнирот:

Четврток, 29 август:

11.00 ч.:  Прилеп – Тиквеш

13.00 ч.:  Металург 2 – РК Алушовски

18.00 ч.:  Металург 2 – Прилеп

20.00 ч.:  Тиквеш – РК Алушовски

Петок, 30 август:

17.00 ч.:  Тиквеш – Металург 2

19.00 ч.:  Прилеп – РК Алушовски

Прочитано 353 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


6 − 3 =