Polls

Next Page
25.04.2014 to 08.05.2014  (Closed)
Што очекувате од двете плеј-оф средби со екипата на Вардар
Total votes: 295
Две победи на Металург (161 votes, 55%)
Победа и реми на Металург (46 votes, 16%)
Победа и реми на Вардар (20 votes, 7%)
Два нерешени резултати (3 votes, 1%)
Две победи на Вардар (65 votes, 21%)

19.11.2013 to 24.11.2013  (Closed)
Каков исход од средбата Вардар - Металург очекувате ?
Total votes: 195
Победа на Вардар (48 votes, 25%)
Нерешен резултат (12 votes, 6%)
Победа на Металург (135 votes, 69%)

17.09.2013 to 21.09.2013  (Closed)
Што очекувате од средбата со екипата на Тун
Total votes: 61
Нерешен резултат (0 votes, 0%)
Пораз на Металург (1 votes, 2%)
Победа на Металург (60 votes, 98%)

31.07.2013 to 02.09.2013  (Closed)
Дали очекувате пласман на Металург во ЛШ
Total votes: 413
Не (32 votes, 8%)
Да (381 votes, 92%)

16.05.2013 to 28.05.2013  (Closed)
Каква распределба на титулите очекувате ?
Total votes: 136
Две титули за Металург (107 votes, 79%)
По една за Металург и за Вардар ПРО (22 votes, 16%)
Две титули за Вардар ПРО (7 votes, 5%)