VIDEO: HC METALURG AND DANIEL KAJMAKOSKI PART OF A CHARITY EVENT

15.08.2014 12:25

za tekst

В понеделник, 18 август, со почеток во 20 часот, во струшкиот спорскиот центар – Тими, ќе се одржи голем хуманитарен концерт под мотото “Биди Хуман-Спаси Живот”. Гости на концертот ќе бидат најпознатиот стружанец и голема балканска звезда Даниел Кајмакоски, студиото за танц “Бах”, Дарко Илиевски, Петар Марковски, Горан Папаз, Жармена и многу други, кои својата хуманост  уште еднаш ќе ја покажат на дело. Цената на влезниците е симболична и изнесува 100 денари.

Кон оваа хуманитарна акција се приклучи и ракометниот клуб Металург, кој моментално настапува на трунирот во Струга.

Photo: Igor Banskoliev, “N.Makedonija“:

Прочитано 2,633 пати

(0) Readers Comments

Comments are closed.