ФИЛИП МИРКУЛОВСКИ НАПОЛНИ 30 ГОДИНИ

14.09.2013 20:47
1237826_656501944360999_765802866_n

za tekst

Нашиот централен бек, незаменливиот Филип Миркуловски, денеска наполни 30 години. На Филип му посакуваме што побрзо на му се врати на тимот, му посакуваме среќа во животот и успеси на секое поле.

                                                            РК Металург

Прочитано 375 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


− 2 = 1