ФИЛИП МИРКУЛОВСКИ – ЗАШТИТНО ЛИЦЕ НА ЗДРАВЈЕ РАДОВО

11.07.2012 20:31
DSC_0614_resize

Филип Миркуловски е новото заштитно лице на “Здравје Радово“. Популарноста на Филип е доволна гаранција за добрата продажба на новата линија сокови за растворање – Натурана.

“Здравје Радово“ чија специјалност се млекото и млечните производи, промовира и своја линија на сокови за растворање.

Промовиран е и рекламен спот кој е сниман на две локации, во Скопје и битолското село Дихово.

Прочитано 947 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


2 − = 0