Топ Вести

ФОТО: МАКЕДОНИЈА ЈА ДОБИ ПРВАТА БИТКА ВО КАТАР – КАТАРЦИТЕ ЈА ПОКРИЈА ПРИДАВКАТА ФИРОМ

12.01.2015 00:46
10927985_808767149190947_66010125_n

za tekst

Непријатно изненадување ги чекаше нашите репрезентативци на аеродромот во Доха – на брендираниот автобус за нашата репрезентација стоеше придавката ФИРОМ. Нашите ракометари одбија да се качат во ваков автобус, а љубезните домаќини експресно реагираа и ги покрија спорните букви.

Фото:

Прочитано 11.166 пати

(3) Коментари

  1. Bravo taka treba

  2. 😀

  3. taki i treba

Напишете коментар


+ 5 = 7