(Фото) Металург бара тренер, ама не застанува со тренинзите

25.09.2019 20:26
DAR_3083_resize

Раководството на Металург засилено преговара, во намерата да го пополни тренерското место ослободено со заминувањето на Дамир Стојановиќ. Но, екипата продолжува со тренинзите, под раководство на Петар Мисовски и на Марко Шешум.

Прочитано 529 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


5 + 9 =