ФОТО: ПРИЈАТЕЛСКИ ДВОМЕЧ МЕЃУ НАШИТЕ ШКОЛИ ОД СКОПЈЕ И ОД ОХРИД

02.03.2015 18:16
10924617_1626309834264292_8325985262720923510_o

za tekst

Една од нашите скопски школи, таа на Милева Велкова, гостуваше во Охрид, каде одигра неколку пријателски средби со нашата охридска школа, предводена од Сани Џамтоска. Резултат не се водеше, бидејќи приоритет беше дружењето на децата, па така победници се сите.

Иако пријателски, средбите изобилуваа со динамика и спортски жар, што најдобро се гледа на фотографиите што ги добивме од Охрид:

Прочитано 635 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


+ 5 = 8