ФОТО: СВЕЧЕНО ОТВОРАЊЕ НА МЕЃУНАРОДНИОТ ТУРНИР ВО СТРУГА

14.08.2014 18:03
AND_8888

za tekst

Фото: Игор Бансколиев, “Н.Македонија“

 

 

 

Прочитано 1.255 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


5 − = 2