(Фото) Зорица Блажевска избрана за “Најуспешна спортска менаџерка“ во 2019 година

21.12.2019 13:45
nagradeni-zeni_resize_resize

Во хотелот “Мериот“ се одржа традиционалната манифестација “Вечер за жените во спортот“. На оваа манифестација се доделуваат награди во 12 категории врзани со спортот.

Една од главните награди и припадна на претседателката на РК Металург, Зорица Блажевска, која го понесе признанието за “Најуспешна спортска менаџерка“ во 2019 година.

Прочитано 590 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


4 + 3 =