Фотогалерија: Екипите учесници на “Новогодишниот турнир“ на Академија Металург

28.12.2019 22:18
DAR_1944_resize

Дел од годинешното издание на турнирот беа дечињата од нашите школи од Скопје, Куманово, Крива Паланка, Кавадарци и од Кичево. Вкупно беа пријавени се 21 екипи.

.

Фото:

Прочитано 498 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


7 + = 13