Фотогалерија: Металург ги одржа своите први тренинзи во подготовките за новата сезона

23.07.2020 13:23
DAR_5064_resize

Металург денеска ги одржа своите први тренинзи во подготовките за новата сезона.

Водејќи се според утврдените протоколи на РФМ, одржани се два утрински тренинзи во мали групи.

Фотографии од првиот утрински тренинг:

Фотографии од вториот утрински тренинг:

Прочитано 716 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


1 + = 4