ФОТОГАЛЕРИЈА: МЕТАЛУРГ ПОЧНА СО СЕЛЕКТИРАЊЕ НА ДЕЦАТА ОД ГЕНЕРАЦИЈА 2002/3

29.05.2015 19:54
_DSC0212_resize

za tekst

Денеска во Автокоманда почна селектирањето на децата од генерација 2002/3, машки и женски. Под внимателен надзор на неколку наши тренери, децата изведуваа вежби за увид во нивната мотористика, се контролираше начинот на кој ја водат топката, се оценуваше нивниот шут, а на крајот се играа и контролни натпревари.

Ваквото селектирање ќе продолжи и во наредниот период, а селектираните деца ќе ги сочинуваат нашите пионерски екипи во наредната сезона.

Фотогалерија:

Прочитано 1.019 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


3 − 2 =