Топ Вести

ФОТОГАЛЕРИЈА ОД ГОЛЕМАТА ПОБЕДА НА МЕТАЛУРГ

09.05.2014 20:41
DAR_3850_resize

za tekst

Фото: Дарко Андоновски од “Н.Македонија“.

Прочитано 1.921 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


4 − = 2