Фотогалерија од пионерската средба Металург 2 – Аеродром

22.09.2019 23:16
DAR_2941_resize

Пионерите на Металург 2 одбраната на титулата ја почнаа со средбата со цврстиот тим на Аеродром. По голема борба, бодовите беа поделени, што е и најреален резултат од виденото на теренот.

Еве фотографии од овој многу интересен натпревар.

Прочитано 571 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


+ 1 = 9