Топ Вести

ФОТОГАЛЕРИЈА ОД ПОЛУФИНАЛНАТА КУП-СРЕДБА ПРОЛЕТ- МЕТАЛУРГ

15.05.2015 12:19
Metalurg-Tineks Prolet (Polufinale Kup na Makedonija) (22)

za tekst

Фото: Филип Вирановски, “24Ракомет

Фото: Маја Јаневска-Илиева, “Н.Македонија“

Прочитано 511 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


+ 2 = 8