Топ Вести

ФОТОГАЛЕРИЈА ОД ПРВОТО КОЛО НА МИНИ-ЛИГАТА НА МЕТАЛУРГ

20.04.2015 17:24
_DSC0159_resize

za tekst

Прочитано 1.505 пати

(2) Коментари

  1. Администратор,другпат немој све едни исти девојчиња да објавуваш бидејќи сакаме и нашите деца да ги видиме во фотогалерија.БЛАГОДАРАМ ВО ИМЕТО НА СИТЕ ОСТАНАТИ РОДИТЕЛИ..!

    • Нема никакво одбирање, ставени се апсолутно сите фотографии кои не се бледи, матни и неуспешни, бидејќи фотографирано е со обичен, а не професионален апарат.

Напишете коментар


− 1 = 8