Фотогалерија од сите денешни завршни натпревари во Лигата на Металург

04.06.2016 21:08
_DSC0203_resize

Репро 1 – Јуниор 12:14 (5:9)

Репро 21 – Макалоски  9:17 (5:9)

Астра Спорт – Репро 1 9:18 (2:9)

Астра Спорт – Репро 21  7:4 (2:2)

Јуниор – Астра Спорт  22:14 (8:3)

Макалоски – Астра Спорт  12:13 (4:6)

Прочитано 790 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


− 2 = 1