Фотогалерија од средбата Металург – Нексе

12.09.2017 15:35
GIL_6945_resize

Фотографии на Игор Бансколиев од “Нова Македонија“.

Прочитано 605 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


+ 4 = 5