Фотогалерија од средбата Металург – Спортинг Лисабон

01.10.2017 20:54
GIL_8869_resize

Фотографии на Игор Бансколиев од “Нова Македонија“.

Прочитано 380 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


+ 9 = 13