Топ Вести

ФОТОГАЛЕРИЈА ОД СРЕДБАТА МЕТАЛУРГ – ТИНЕКС ПРОЛЕТ

12.05.2015 23:04
Metalurg-TineksProlet 12.05 (12)

za tekst

Фото: Филип Вирановски, “24 Ракомет“.

Прочитано 896 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


− 7 = 2