Фотогалерија од затворањето на 11-то издание на Лигата и мини-лигата на Металург

05.06.2016 19:13
MJI_6267_resize

Фото: Маја Јаневска-Илиева, “Н.Македонија“

Прочитано 675 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


+ 2 = 3