(Фотогалерија) Одржан ракометен турнир во Берово, под закрила на Ракометна Академија Металург

22.02.2016 12:15
12665679_858998170878098_624452974_n

По повод промоцијата на нашата нова школа во Берово, организиран е ракометен турнир, кој се одржа во салата “Македонски бранители“ во Берово и на кој учествуваа по три екипи во машка и во женска конкуренција.

Турнирот беше одлично организиран, а, по голема борба, ги добивме и победниците.

Машка конкуренција:
Прво место – Торо Спорт од Виница
Второ место – Уск Дедо Иљо Малешевски од Берово
Трето место – Астра спорт од М.Каменица

Женска конкуренција:
Прво место – Астра спорт од М.Каменица
Второ место – Уск ДИМ од Берово
Трето место – Торо Спорт од Виница

Поединечни награди:

Најдобар играч во машка конкуренција: Климент Евтимов
Најдобар голман: Леонид Лазаревски
Најдобар играч во женска конкуренција: Ивана Дончевска
Најдобар голман: Мартина Перовска

Фотогалерија:

Прочитано 508 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


5 − 1 =