(Фотогалерија) Прв ден на втората смена

22.06.2016 01:42
13509546_107552839675163_1387900700_o

Се истоварија од автобусите, се сместија по собите, “фрлија“ два, три погледи кон хотелот и околината, го посетија ресторанот, ги пробаа специјалитетите на вредните кувари и право на бањање.

Децата од втората смена ја почнаа својата седумдневна авантура.

Денеска “имаа среќа“ – само еден тренинг, ама од утре…

Велат дека вечерата е најубавиот дневен оброк…

Прочитано 1.292 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


+ 8 = 13