ФОТОГАЛЕРИЈА: СИТЕ УЧЕСНИЦИ НА ЛЕТНИОТ КАМП НА МЕТАЛУРГ 2015

26.06.2015 18:39
11420203_10205880650709011_56181546_o_resize

za tekst

Уште еднаш ви ги претставуваме сите што беа дел од летниот камп на Металург 2015.

Прва смена:

Втора смена:

Прочитано 1.040 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


− 1 = 6