(Фотогалерија) Зад нас е и четвртиот ден од првата смена во кампот на Металург

19.06.2016 19:18
13467799_103658150064632_1559622504_o

Како што и доликува, денот почнува со доручек:

Тренинг, тренинг, тренинг…

Забава, забава, забава…

 

Прочитано 545 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


3 + = 7