ГОЦЕ ГЕОРГИЕВСКИ СЕ СЕЛИ ВО ФРАНЦИЈА

29.03.2015 13:52
MJI_2401_resize

za tekst

Гоце Георгиевски се сели во Франција.

Десното крило, кое својата досегашна кариера ја врза за Металург, потпиша договор со францускиот Тулуз. Договорот има важност до крајот на сезоата, но предвидува и можност за дополнително продолжување на соработката.

На Џомба му посакуваме успешна интернационална кариера.

Прочитано 2.658 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


+ 7 = 13