ГОДИНАТА НА ТРИУМФИ Е ИСПРАТЕНА ВО ТРИУМФАЛНАТА ПОРТА (фото Бансколиев)

15.12.2012 13:28
GIL_9348_resize_resize
Прочитано 1.083 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


8 − 1 =