Датум на Раѓање: 20.07.1998
Тежина: 105
Висина: 191

Дрес Име Позиција Датум на Раѓање Тежина Висина
1 Матеј Петковски Голман 15.09.1999 78 186
4 Томислав Јагуриновски Десен бек 19.08.1998 81 188
6 Бојан Маџовски Лево крило 08.05.1994 90 184
8 Димитар Димитриоски Лево крило 16.02.1998 83 183
9 Анте Токиќ Десно крило 15.11.1993 86 189
10 Виктор Василевски Голман 23.10.2000 92 194
11 Мице Шилегов Десно крило 19.06.1998 75 175
12 Мартин Томовски Голман 10.07.1997 88 192
14 Марио Танкоски Лев бек 28.08.1998 90 192
17 Матијашиќ Тадеј Лево крило 22.01.1994 74 174
17 Мартин Серафимов Десен бек 03.03.2000 80 190
20 Никола Даниловски Голман 01.02.1997 78 184
24 Александар Шпенде Лев бек 24.07.1993 93 197
30 Мартин Велковски Десен бек 10.03.1997 84 190
33 Гонсало Рибеиро Централен бек 22.02.1997 95 187
34 Миха Пучник Централен бек 01.02.1988 100 191
36 Адријан Миличевиќ Пикер 20.07.1998 105 191
44 Стефан Додиќ Лев бек 13.03.2003 94 194
72 Лука Стојановиќ Среден бек 18.03.1998 83 186
96 Предраг Мијатовиќ Голман 15.02.2002 76 196
97 Милан Лазаревски Пикер 09.02.1997 94 194
99 Филип Арсеновски Пикер 30.07.1998 84 193