6

Дарко Стојковски

Лево крило
Датум на Раѓање: 25.05.1997
Тежина: 62
Висина: 174

РЕПРЕЗЕНТАТИВНИ НАСТАПИ:

Стојковски има 7 настапи за пионерската репрезентација на Македонија.