Датум на Раѓање: 11.03.2004
Тежина: 65
Висина: 171

Дрес Име Позиција Датум на Раѓање Тежина Висина
0 Матеј Филиповски Десно крило 20.08.2004 45 163
0 Борис Арсовски Лев бек 19.10.2004 76 173
0 Дамјан Субашевски Лево крило 21.01.2005 45 164
0 Филип Насевски Лево крило 19.04.2006 70 175
0 Давид Дамовски Пикер 02.07.2005 80 169
0 Иван Сребриновски Среден бек 16.06.2005 52 164
1 Никола Ангеловски Голман 03.10.2004 70 170
2 Давид Мелоски Пикер 11.09.2002 77 178
3 Мартин Табаковски Лев бек 12.03.2002 90 184
4 Филип Јовановски Лев бек 30.01.2002 70 175
4 Филип Петровиќ Десно крило 21.04.2004 63 175
5 Дарко Стојановски Среден бек 28.04.2002 55 175
5 Михаил Тотиќ Пикер 17.05.2004 71 173
6 Филип Петровски Среден бек 09.11.2002 83 183
7 Кристијан Малиновски Десен бек 15.01.2004 72 186
7 Иван Андревски Лев бек 04.07.2002 75 193
8 Александар Анѓеловски Среден бек 02.05.2004 64 173
8 Мартин Дуновски Лево крило 25.10.2002 62 175
9 Давид Ацевски Голман 08.03.2002 82 182
9 Наум Тасески Среден бек 01.04.2004 59 169
10 Бојан Гилев Лев бек 18.10.2004 63 180
10 Давид Брестовац Голман 11.03.2004 65 171
11 Андреј Стојановски Централен бек 21.08.2004 61 180
11 Филип Николов Десен бек 12.09.2002 86 174
12 Матеј Ивановски Голман 08.03.2002 86 186
13 Алексеј Василев Лево крило 16.12.2003 78 186
14 Стефан Блажевски Лево крило 19.05.2003 68 176
14 Виктор Ангелевски Пикер 08.06.2004 64 170
15 Иле Миндошев Десно крило 29.08.2001 60 175
15 Александар Петковски Десен бек 24.05.2004 66 179
16 Филип Димевски Лево крило 12.07.2003 59 168
17 Стефан Донев Пикер 21.04.2002 79 178
18 Дамјан Митковски Пикер 04.01.2003 96 185
19 Филип Јазаџиев Десен бек 05.05.2004 78 182
19 Алек Крстев Лево крило 26.05.2002 60 176
20 Филип Фидановски Лево крило 01.08.2002 70 176
20 Томислав Димковски Лев бек 01.07.2004 70 177
21 Олег Јорданов Среден бек 29.11.2003 64 181
22 Марко Стојковиќ Лев бек 27.06.2003 92 195
23 Драган Рачевски Лев бек 17.03.2002 70 184
24 Никола Стојчески Среден бек 70 181
25 Александар Вељановски Лево крило 13.10.2001 70 175
26 Антонио Абдулкарим Среден бек 20.07.2003 63 170
85 Петар Таневски Голман 16.09.2004 92 177

ТТехнички тим: