14
Датум на Раѓање: 28.08.1998
Тежина: 90
Висина: 192

Дрес Име Позиција Датум на Раѓање Тежина Висина
3 Дарко Кондев Лево крило 24.08.2001 77 185
4 Томислав Јагуриновски Десен бек 19.08.1998 81 188
6 Милан Поповиќ Лево крило 23.09.1990 85 187
7 Дарио Кофиловски Лево крило 18.05.2000 71 181
8 Дејан Пецаковски Лев бек 12.01.1986 98 192
10 Даниел Дупјачанец Голман 15.07.1983 95 190
11 Мице Шилегов Десно крило 19.06.1998 75 175
14 Марио Танкоски Лев бек 28.08.1998 90 192
15 Маријан Мариќ Лев бек 08.02.1996 91 193
17 Мартин Серафимов Десен бек 03.03.2000 80 190
19 Милан Лазаревски Пикер 09.02.1997 94 194
20 Даниел Ѓорѓески Голман 03.12.1993 91 191
21 Михајло Младеновиќ Лев бек 21.09.2000 95 194
22 Лука Вујовиќ Пикер 11.04.2000 94 193
23 Реваз Чантурија Десно крило 31.05.1982 79 178
33 Иракли Кбилашвили Среден бек 02.10.1998 90 188
44 Стефан Додиќ Лев бек 13.03.2003 94 194
72 Лука Стојановиќ Среден бек 18.03.1998 83 186
77 Глигор Гајиќ Лево крило 02.07.2000 80 185
96 Предраг Мијатовиќ Голман 15.02.2002 76 196
99 Филип Арсеновски Пикер 30.07.1998 84 193