44

Стефан Додиќ

Лев бек
Датум на Раѓање: 13.03.2003
Тежина: 94
Висина: 194

Дрес Име Позиција Датум на Раѓање Тежина Висина
1 Матеј Петковски Голман 15.09.1999 78 186
2 Михајло Младеновиќ Лев бек 21.09.2000 95 194
3 Симон Прентоски Десен бек 14.02.2002 82 183
4 Томислав Јагуриновски Десен бек 19.08.1998 81 188
6 Бојан Маџовски Лево крило 08.05.1994 90 184
8 Димитар Димитриоски Лево крило 16.02.1998 83 183
8 Александар Прцуловски Среден бек 04.12.1997 78 176
9 Анте Токиќ Десно крило 15.11.1993 86 189
10 Виктор Василевски Голман 23.10.2000 92 194
11 Мице Шилегов Десно крило 19.06.1998 75 175
12 Мартин Томовски Голман 10.07.1997 88 192
13 Алексо Лембанов Лев бек 12.02.1998 78 182
14 Марио Танкоски Лев бек 28.08.1998 90 192
17 Мартин Серафимов Десен бек 03.03.2000 80 190
17 Матијашиќ Тадеј Лево крило 22.01.1994 74 174
18 Лазар Додиќ Пикер 01.03.2002 118 190
18 Андреј Митиќ Пикер 14.05.2000 102 195
20 Никола Даниловски Голман 01.02.1997 78 184
20 Мартин Божиновски Голман 08.08.2001 83 183
20 Дејан Гошевски Десен бек 15.05.1999 79 183
24 Александар Шпенде Лев бек 24.07.1993 93 197
30 Мартин Велковски Десен бек 10.03.1997 84 190
33 Гонсало Рибеиро Централен бек 22.02.1997 95 187
34 Миха Пучник Централен бек 01.02.1988 100 191
35 Мелоски Илија Лев бек 13.06.2000 79 180
36 Адријан Миличевиќ Пикер 20.07.1998 105 191
44 Теодор Тодески Лев бек 09.03.2002 84 198
44 Стефан Додиќ Лев бек 13.03.2003 94 194
55 Дарко Кондев Лево крило 24.08.2001 77 185
57 Димитар Ристовски Десен бек 25.01.2001 86 180
58 Огњен Савковиќ Лев бек 08.05.2000 83 193
71 Дарио Кофиловски Лево крило 18.05.2000 71 181
71 Глигор Гајиќ Лево крило 02.07.2000 80 185
72 Лука Стојановиќ Среден бек 18.03.1998 83 186
96 Предраг Мијатовиќ Голман 15.02.2002 76 196
97 Милан Лазаревски Пикер 09.02.1997 94 194
99 Филип Арсеновски Пикер 30.07.1998 84 193