Датум на Раѓање: 23.10.2000
Тежина: 92
Висина: 194

Дрес Име Позиција Датум на Раѓање Тежина Висина
1 Матеј Петковски Голман 15.09.1999 78 186
3 Симон Прентоски Десен бек 14.02.2002 82 183
8 Александар Прцуловски Среден бек 04.12.1997 78 176
10 Виктор Василевски Голман 23.10.2000 92 194
13 Алексо Лембанов Лев бек 12.02.1998 78 182
18 Андреј Митиќ Пикер 14.05.2000 102 195
18 Лазар Додиќ Пикер 01.03.2002 118 190
20 Мартин Божиновски Голман 08.08.2001 83 183
35 Мелоски Илија Лев бек 13.06.2000 79 180
44 Теодор Тодески Лев бек 09.03.2002 84 198
57 Димитар Ристовски Десен бек 25.01.2001 86 180
58 Огњен Савковиќ Лев бек 08.05.2000 83 193

Технички тим: