Информација за членовите на Академија Металург

11.06.2019 15:26
DSC_6617_resize

Се информираат сите членови на Академија Металург дека поради објективни технички проблеми се одложуваат селективните тренинзи за формирање на нови селекции, кои беа предвидени за денеска и за наредните два дена.

Истите ќе бидат организирани во месец август, за што ќе бидете навреме информирани.

Прочитано 463 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


+ 2 = 6