ИНФОРМАЦИЈА ЗА РАКОМЕТНИТЕ ШКОЛИ НА МЕТАЛУРГ

13.11.2012 10:13
khhf1

Постои голем интерес за нашите школи во Скопје. Металург, за да им олесни на сите кои имаат желба да тренираат, создаде мрежа на свои школи, во разни делови на метрополата. Школите ги водат квалитетни тренери, а тренинзите се одвиваат во сали ширум градот.

Ви ги претставуваме нашите школи:

1. Ракометна школа “Автокоманда“, во населба Автокоманда.

Тренинзите се одвиваат во сала “Автокоманда“.

Термини: понеделник, среда и петок, од 15 до 16 часот.

Тренер: Никола Матлиевски, тел. 078/299283.

2. Ракометна школа “Љубен Лапе“, во населба Аеродром.

Тренинзите се одвиваат во салата на ОУ“Љубен Лапе“.

Термини: вторник од 19.30 до 20.30 часот, и четврток од 20.30 до 21.30 часот.

Тренер: Никола Матлиевски, тел. 078/299283.

3. Ракометна школа “Иван Хаџи Василев“, населба Радишани.

Тренинзите се одвиваат во спортската сала “Иван Хаџи Василев“.

Термини: понеделник и петок, од 18 до 19 часот.

Тренер: Тале Танев, тел. 076/216019.

4. Ракометна школа “Лазо Ангеловски“, населба Ново Лисиче.

Тренинзите се одвиваат во спортскиот центар “Ново Лисиче“.

Термини: понеделник и среда од 16 до 17 часот, и петок од 18 до 19 часот.

Тренер: Оливер Димитриоски, тел. 078/420292.

5. Ракометна школа “Христо Батанџиев“, Волково.

Тренинзите се одвиваат во спортската сала “Христо Батанџиев“.

Термини: вторник и петок, од 19 до 20 часот.

Тренер: Силвана Миленковиќ, тел. 078/351114.

6. Ракометна школа “Кирил Пејчиновиќ“, населба Кисела Вода.

Тренинзите се одвиваат во салата на ОУ “Кирил Пејчиновиќ“.

Термини: вторник и четврток, од 18.15 до 19.15 часот.

Тренер: Никола Матлиевски, тел. 078/299283.

Прочитано 1.106 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


5 − 3 =