ЈУБИЛЕЕН “40-ТИ СТРУШКИ РАКОМЕТЕН ТУРНИР“. АГЕНДА. РАСПОРЕД НА НАТПРЕВАРИТЕ.

01.08.2012 21:51
images

Металург од 15 до 18 август ќе учествува на јубилејниот 40-ти по ред “Струшки ракометен турнир“, заедно со екипите на Динамо Минск (Белорусија), Дадеман Бакау (Романија), Брест Мешков (Белорусија), Данкерк (Франција) и домашната Струга.

Настаните во Струга треба да се одвиваат според следната агенда:

14.08.2012 (вторник):

Сместување на екипите учеснички

21.30 часот: технички состанок

15.08.2012 (среда):

10.00 часот: Тренерски семинар. Учество и предавања од страна на експерти од Македонија и странство.

18.30 часот: Динамо Минск – Струга

20.00 часот: Свечено отварање.

  20.45 часот: Металург – Дадеман Бакау

16.08.2012 (четврток):

 10.00 часот: Тренерски семинар. Учество и предавања од страна на експерти од Македонија и странство.

11.00 часот: Полагање испит за судиска лиценца. 

19.00 часот: Брест Мешков – Дадеман Бакау

20.30 часот: Данкерк – Динамо Минск

23.00 часот: Коктел парти.

17.08.2012 (петок):

10.00 часот: Тренерски семинар.

11.00 часот: Полагање испит за судиска лиценца.

18.00 часот: Егзибиционен натпревар.

19.00 часот: Данкерк – Струга

20.30 часот: Металург – Брест Мешков

23.30 часот: Добротворен коктел.

18.08.2012 (сабота):

10.00 часот: Тренерски семинар.

10.45 часот: Доделување на тренерски сертификати.

11.00 часот: Доделување на судиски сертификати. 

18.00 часот: Натпревар за 5-то место.

19.30 часот: Натпревар за 3-то место.

21.00 часот: Финален натпревар.

22.30 часот: Доделување на награди и свечено затворање на турнирот.

18.08.2012 (недела):             

Заминување на екипите

Прочитано 1.215 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


− 1 = 8