КАКО ИЗГЛЕДААТ ЗЛАТНИТЕ МЕДАЛИ НА СП 2013

27.01.2013 17:06
773775_592950524065073_535654597_o

За оние љубопитните, најдовме фотографија на која што е прикажан изгледот на златните медали на СП 2013 година.

Фото:

Прочитано 413 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


+ 7 = 16