Календар за вториот дел на младинска машка лига, група 1, во сезона 2015/2016

09.02.2016 13:42
DSC0099_resize_resize-610x405

Одреден е календарот на натпреварите од вториот дел на младинската машка ракометна лига, група 1, за сезона 2015/16.

Календар:

VIII коло – 05/06.03.2016 год.
Работнички – Охрид 2013
Преспа 2010 – Пелистер
Металург 2 – Прилеп
Вардар – слободен

IX коло – 12/13.03.2016 год
Прилеп – Преспа 2010
Пелистер – Работнички
Охрид 2013 – Вардар
Металург 2 – слободен

X коло – 19/20.03. 2016 год.
Вардар – Пелистер
Работнички – Прилеп
Преспа 2010 – Металург 2
Охрид 2013 – слободен

XI коло – 26/27.03.2016 год.
Металург 2 – Работнички
Прилеп – Вардар
Пелистер – Охрид 2013
Преспа 2010 – слободен

XII коло – 02/03.04. 2016 год.
Охрид 2013 – Прилеп
Вардар – Металург 2
Работнички – Преспа 2010
Пелистер – слободен

08-10.04.2016 Квалификации за европско младинско машко

XIII коло – 16/17.04.2016 год.
Преспа 2010 – Вардар
Металург 2 – Охрид 2013
Прилеп – Пелистер
Работнички – слободен .

XIV коло – 23/24.04.2016 год.
Пелистер – Металург 2
Охрид 2013 – Преспа 2010
Вардар – Работнички
Прилеп – слободен

31.04-01.05.2016 Велигден/1 Мај
05-07.05. 2016 Гимназијада
14/15. 05. 2016 Ф4

Прочитано 241 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


5 + 2 =