КНИГАТА НА КОЛЕ

29.11.2011 00:33
1.Knigata na Kole_resize

За почеток, материјалите што ќе ги користиме во нашата нова рубрика, ќе ги црпиме од оставштината на Никола Богдановски Коле, оснивачот, играчот, а потоа и долгогодишниот тренер на Металург, човекот кој целиот свој живот му го посвети на Металург, и во кој остана се до својата прерана смрт. Коле, ни остави дебела тетратка, полна со новински исечоци и свои забелешки. Во наредниот период, книгата на Коле, какво што име и дадовме, ќе им ја презентираме на сите наши посетители.

Фото:

Прочитано 257 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


8 + = 16