КОМПЛЕТНА СНИМКА ОД СРЕДБАТА МЕТАЛУРГ – КИЛ, 18.10.2014 Г.

20.10.2014 09:32
Capture

za tekst

Комплетната снимка од средбата Металург – Кил можете да ја погледнете на следниот линк.

Прочитано 185 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


+ 6 = 11