КОМПЛЕТНА СНИМКА ОД СРЕДБАТА МЕТАЛУРГ – НАТУРХАУС ЛА РИОХА

23.11.2014 17:06
Capture

za tekst

Ви предлагаме комплетна снимка од средбата од шестото коло на Лигата на шампионите меѓу екипите на Металург и на Натурхаус ла Риоха. Снимката можете да ја гледате на следниот линк: 259952_138x78

Прочитано 1.713 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


3 + = 8