КОНЕЧЕН ПЛАСМАН НА РЕПРЕЗЕНТАЦИИТЕ НА СП 2013

27.01.2013 22:35
Hb2013_ppal_color

Одреден е и конечниот пласман на 24-те репрезентации, што учествуваа на СП 2013 во Шпанија.

Место Селекција
 1 Шпанија
 2 Данска
 3 Хрватска
4 Словенија
5 Германија
6 Франција
7 Русија
8 Унгарија
9 Полска
10 Србија
11 Tунис
12 Исланд
13 Бразил
14 Maкедонија
15 Белорусија
16 Eгипет
17 Aлжир
18 Aргентина
19 С.Арабија
20 Катар
21 Ј.Кореја
22 Црна Гора
23 Чиле
24 Aвстралија

Прочитано 655 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


6 + = 7