Конечни табели од главната фаза

22.01.2020 22:29
csm_SAN20_logo_995x500_bfeed1806c

Со денешните шест средби заврши главната фаза на ЕП во австрија, Норвешка и Шведска.

Еве ги и конечните табели на глафната фаза:

Група 1:

1_resize

Група 2:

2_resize

Прочитано 54 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


2 + 5 =