Конечни табели во мини-лигата на Металург за регионот Исток

13.05.2019 00:43
_DSC0115_resize

По денешните средби, заврши натпреварувањето во мини-лигата на Металург за регионот Исток во сезона 2018/19. Познат е и изгледот на конечните табели.

.

Табели:

Машки 2004/5

Екипи Натпр. Поб. Нер. Пор. Д.Гол П.Гол Г.Разл. Бод
Младинец 2 2 0 0 34 22 +12 6
Торо Спорт 2 1 0 1 29 22 +7 3
Д.И.Малешевски 2 0 0 2 14 33 -19 0

.

Машки 2006/7:

Екипи Натпр. Поб. Нер. Пор. Д.Гол П.Гол Г.Разл. Бод
Торо Спорт 5 4 0 1 67 42 +25 12
Младинец 5 4 0 1 80 52 +28 12
Д.И.Малешевски 5 3 0 2 76 50 +26 9
Астра Спорт 5 3 0 2 72 56 +16 9
РК Крива Паланка 5 1 0 4 35 71 -36 3
Весна Акумулатори 5 0 0 5 36 78 -42 0

.

Женски 2006/7:

Екипи Натпр. Поб. Нер. Пор. Д.Гол П.Гол Г.Разл. Бод
Астра Спорт 3 3 0 0 57 10 +47 9
Д.И.Малешевски 3 2 0 1 34 20 +14 6
Младинец 3 1 0 2 17 34 -17 3
РК Крива Паланка 3 0 0 3 11 55 -44 0

.

Машки 2008 и помали:

Екипи Натпр. Поб. Нер. Пор. Д.Гол П.Гол Г.Разл. Бод
Младинец 3 3 0 0 40 24 +16 9
РК Крива Паланка 1 3 2 0 1 21 23 -2 6
РК Крива Паланка 2 3 1 0 2 21 20 +1 3
РК Крива Паланка 3 3 0 0 3 26 41 -15 0

.

Женски 2008 и помали:

Екипи Натпр. Поб. Нер. Пор. Д.Гол П.Гол Г.Разл. Бод
РК Крива Паланка 1 3 3 0 0 28 17 +11 9
РК Крива Паланка 2 3 0 0 3 17 28 -11 0
Прочитано 313 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


2 − 1 =