ЛЕТЕН КАМП: ОДРЖАН МАСКЕНБАЛОТ И НА ВТОРАТА СМЕНА НА КАМПОТ НА МЕТАЛУРГ

22.06.2015 21:55
_DSC0554_resize

za tekst

Вечерва  одржан традиционалниот маскенбал на кампот на Металург, овој пат за нашите деца од втората смена. И овој пат имаше голем интерес и избор на маски, па жирито имаше навистина тешка задача.

Во жирито беа Марко Нелоски, Александар Трајкоски и Никола Матлиески, а наградени се следните маски:

Трето место доби маската “Пантомимичар“, на Кристијан Николовски.

Второто место го освои маската “Танчарка“, на Анастасија Трпковска.

Првото место го поделија маските “Циго Лиго“ и “Луда Мара“, на Андереј Наков и на Матеј Димитровски, како и маската “Шејк“, на Драган Спасоски.

Прочитано 642 пати

(0) Коментари

Напишете коментар


7 − = 1